CRIZA

CRIZA

       Lucrul acesta este acum in plina desfasurare unde te uiti, cu cine vorbesti, la cine apelezi  numai vorba de criza auzi, dar ce e asa de important acest lucru in viata unui crestin sau nu poate omul trai fara el.Ori criza este efectul care ne va duce pe noi la mintuire, ah da nu totul se cumpara  cu bani!!!

   Eu as zice ca prin cîte încercari a trecut omenirea  pina acum, ia ar trebui sa ia doar lectii sa ramîna ceva de invatat in urma acestor lucruri.Lucru cel mai important care trebuie de stiut este ca Dumnezeu nu ne va lasa singuri.Aceasta criza care pe multi  îi framînta este defapt gîndul nostru la viaţa aceasta pămîntească la starea materiala şi uitarea celei duhovniceşti a noastră si a apropiaţilor noştri.

  Faptul acesta al timpului de a consuma şi a trăi în lux e orientat spre egoism spre iubirea de sine.De aici şi apare teama de a nu mai avea ceia ce ai, nu te mai interesează ce se petrece în jurul tau, cu apropiaţii tăi. Da şi plus ne mai alintăm pe noi înşine cu gîndul, ce buni suntem şi unde am ajuns, cît avem şi pe cine am intrecut. Iata timpul ca să ne oprim să ne gîndim, corect mergem si facem ce trebuie? Astfel oprindune numai de la ideologia  “prosteasca” aş zice, de a gândi şi de a exagera idealurile, vom putea opri aceasta nebunie care  bîntuie  azi  omenirea.

Desigur, este foarte important de a folosi acest timp pentru a beneficia de ele, pentru a reorienta idealurile. Pe de o parte, de această dată de recesiunea economică, dar, pe de altă parte – încetinirea diabolic grabă în care ne angaja aceste progrese imaginar şi exercitarea lumeşti prosperitate. În mod cert, putem vedea deja rezultate pozitive a crizei.

Este important că ne-am supraestimat idealurile pentru care se aprind în interiorul însuşi şi dau seama că singurul lucru nemuritor şi poate intra în eternitate – este sufletul nostru, nu Mercedes, vile, elicoptere sau ceva de genul asta.

– Dar de a suferi este nu numai în economia mondială. Cei mai mulţi oameni ai clasei mijlocii si mici suferă.

Noi  trebuie să conştientizam faptul că Mîntuitorul  Hristos şi-a dat viaţa pentru noi. Nu plate! Nu acasa! Viaţa lor. Şi-a spus calm  torţionarilor ,că această teză este trimis pentru păcatele oamenilor.

Domnul ne-a dat-o perioadă de recuperare, pe care l-am trăit. Acum vine o altă perioadă, şi, mai presus de toate – de a înţelege ce sa fac.

Dar care ar trebui sa ne pună pe gînduri anume la faptul ca viaţa este trecătoare !!!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: