Salcuta Lupta cu dracii(Iehovistii) dar VOI?

Astazi primesc alt telefon in care sunt invitat la politistii de sector in care iarasi plingere din partea iehovistilor.A intrat frica in ei probabil de atitea plingeri fac:)) . Unde ma voi ascunde de la fata ta Doamne..caci esti oriunde, si la marginea pamintului, si in iad, si peste tot se arata slava ta!!!

Cu cât un stat e mai corupt, cu atât are legi mai multe.” – Tacit          Asta prezinta situatia actuala a legii cultelor!!!

Astfel Iehovistii in statutul lor de secta nici nu au treaba cu Statutul nostru de stat,drapel,stema de stat,judecatorie,politia, armata,si in general crestini sau sipli cetateni ai statului  nici macar nui socot de oameni care isi apara drepturile,mai ales taranii satelor NUMAI SE FOLOSESC DE LEGE DE CONDUCERE SI DE TOT CA SASI OBTINA SCOPUL LOR-Cit mai multi oameni si sa mearga in intunericul vesnic al Iadului

Cine isi Tradeaza credinta merge direct in Gheena, caci este pacat impotriva Duhului Sfint care nu se iarta in veacul acesta nici in cel viitor!!! Avangelia lui Matei spune acest lucru.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: