MINCINOSII.

Ce fel de democratie poate fi la noi in Moldova? Ieri sa discutat despre referendumul care urmeaza sa se desfaşoare in tara o multime de oameni din toata republica au venit ieri sa se afirme PRO BAZELOR ORTODOXIEI in scolile din tara. La adunare au participat peste 40000 de persoane de la mik pin la mare.

Dar nu despre aceasta vreau sa zic ma uimit faptul ca nici un post de televiziune nu a spus adevarul privitor la intilnirea de ieri.Cel mai popular post de televiziune moldova1 numai a trecut in palmaresul sau cu vederea si a interpretat chiteva cuvinte lea-lea-lea si tra-la-la si sa sfirsit reportajul.   Pro-tv cea mai populatra si se considera democratica printre rindurile chisinauenilor a spus numai aberatii care nici cel mai mare TÎMPIT nu le poate exprima.Chind era vorba de 7 aprilie numai despre aceia rulau reportaje chind a ajuns la  ceva sigur folositor si necesar oricarui cetatean al tarii ei sau dat cu ceva … la gard de parca nu ar fi Patrioti,cetateni ai statului.

Iata aici se vede cine este democrat si care dintre televiziunile noastre nationale nu sunt conduse de politicieni-masoni.

La revedere televiziune si politica din moldova, sunteti niste chirpe de podele care duc tara la ripa.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: