BAZELE ORTODOXIEI in scoala de la 1 septembrie

Ministrul Invatamintelui domnul Bujor a spus ca religia poate fi predata in scoala de la 1 septembrie.”Eu cred ca pina atunci va fi obligatorie!!!”

  -” La etapa actuală considerăm că e posibilă introducerea religiei ca disciplină opţională, începând cu 1 septembrie. Nu ştim dacă vom reuşi sau nu să ne încadrăm cu pregătirea cursului până atunci. Totul depinde în ce măsură se va purta dialogul cu Mitropolia Moldovei, dar şi cu Mitropolia Basarabiei, care au fost invitate să ofere propuneri”, a declarat ministrul.Leonid Bujor a mai spus că, în noiembrie 2009, a primit un demers de la ÎPS Vladimir şi de la 20 de ONG-uri creştin-ortodoxe prin care se solicita introducerea religiei ca disciplină opţională. „Acest lucru noi l-am acceptat. La 27 noiembrie, am semnat demersul Mitropoliei şi am menţionat că aşteptăm propuneri”, a subliniat ministrul educaţiei.

La acea hotarire am fost si eu prezent chind acel demers a fost semnat.Dar lucru merge altfel, daca incepem sa dam drept de predare a religiei in scoala, atunci trebuie sa vedem care-i religie ii putem oferi acest drept si careia nu.Fiindca religia Ortodoxa a fost dintru inceputuri pe aceste meleaguri si toata invatatura care o avem acuma este de la ia(BISERICA).Ce invatam la istorie oare nu religie? Ia nu trebuie de scos din curiculum? dar sunt numai date istorice nu si morale.De aceia Biserica vrea „BAZELE ORTODOXIEI” sa educe o generatie viitoare buna caci cu libertinajul  acesta sa cam uitat de libertate.

Dl.Bujor ce sar intimpla daca dati drept de predare a religiei din septembrie dar acesati profesori noi sunt ceia ce societatea se teme de ei,cum ar fi pederastii,lesbienele,transvestitii,sectantii,satanistii,pedofilii? Unde se va duce societatea noastra? Parintilor oare nu va pasa de copii?Oare cgiar vreti sai vedeti maltratati ,hartuiti sexual,violati sau alte grozavii?Ghinditiva pe mina cui vreti sa dati copii!!!

„Bine faci bine traesti”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: