IEHOVISTII (III)

Despre traducerea „New World”

14. De ce traducătorii acestei traduceri nu-şi dezvăluie numele? Dacă n-o fac din smerenie, atunci de ce scriitorii Noului Testament au făcut-o? Nu au fost ei îndestul de smeriţi?

15. De ce au adaugat de 4 ori cuvantul „celelalte” în Coloseni 1; 16, 17?

16. Dacă Iisus e „un dumnezeu” potrivit lui Ioan 1; 1 în această traducere, există oare doi Dumnezei, unul Atotputernic şi unul puternic? – Dacă Iisus e „un dumnezeu” este unul adevărat sau unul fals?

 17. În traducerea engleză din greaca a Apocalipsei 5;10 (versiunea „Kingdom Interlinear”) se spune că cei care vor „cânta o cântare noua” vor împărăţi „peste” pământ sau „pe” pământ?

18. În Apocalipsa 14;1-3 cei 144.000 se află „în faţa tronului” în ceruri. În Apocalipsa 7;9-15 „marea mulţime” se află „în faţa tronului” închinându-se „în templul său”. Din nou, în Apocalipsa 19;1 se spune ca „mulţimile” sunt „în ceruri”. Sunt oare în ceruri sau pe pământ?

19. Iisus mijloceşte pentru marea mulţime sau numai pentru cei 144.000 după cum susţine Turnul de Veghe din aprilie 1, 1979 (pag. 31)?

20. „Rămăşiţa unsă” este mijlocitoare pentru marea mulţime? Vezi Turnul de Veghe din noiembrie 15, 1979 (pag.24-27)

 21. În doctrina Turnului de Veghe mântuire înseamnă să-ţi însuseşti cunoştinţe despre Dumnezeu şi Hristos (Ioan 17;3 traducerea NW) şi nu să-L cunoşti pe Dumnezeu printr-o relaţie personală. Dacă ar fi aşa de ce le-ar mai spune Hristos la judecată celor condamnaţi „Niciodată nu v-am cunoscut?” Nu ştie El totul despre aceşti oameni?

Despre înviere

22. Ce ne învaţă Ioan 2;19-21?

23. După cum se spune în Faptele 2;24-26, pentru ce anume se odihneşte trupul lui Hristos în nădejde?

24. Vorbeşte Pavel unor credincioşi care au în ei Duhul Sfânt în Romani 8? Spune el în versetul 11 că Duhul Sfânt „va da viaţă trupurilor lor muritoare”? 25. Dacă Iisus nu a înviat din morţi în acelaşi trup care a fost în mormânt, ce semnificaţie are mormântul gol? – Dacă ucenicii n-au crezut în învierea în trup a lui Iisus, de ce s-au dus iute la mormânt să se convingă că Iisus a înviat?

Anunțuri

2 răspunsuri

  1. caroce ei isi iese din minti cam oamenii acestia

    • este secta diavolului si secta sec XXI. este greu sa gasesti limba comuna cu aceste persoane caci li se spala creerul despre adevarata credinta in Dumnezeu Tatal Fiul si Sf.Duh!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: